top of page
 


Het no-nonsens Mansion24 café is stijlvol maar tevens toegankelijk en puur.

Wekelijks vinden er diverse evenementen plaats. Van muziekoptredens tot het kijken van Formule 1 en live-voetbalwedstrijden. 

 

In de zomer is het prima vertoeven op het ruime terras.  En, je kan op dit stukje terras net iets langer genieten van de zon dan op de rest van het gezellige Leienplein.  Tijdens zonnige dagen werken we met aangepaste openingstijden op ons terras. 

Lunch-en borrelkaart 

Voor een lekkere en bijzonder tosti moet je bij ons zijn! Tevens hebben we o.a  heerlijke borrelkaart met kazen, diverse varianten olijfolie en diverse soorten worsten. Al onze produkten zijn biologisch! 

Mansion24 Café

Lunch I Dinner I Drinks 

Verse pizza's! 

Van maandag t/m zondag kun je bij ons genieten van heerlijke verse pizza's. We brengen Italië naar het Leienplein. Tussen 17:00 en 20:00 uur is de keuken open! De pizza's zijn fijn van prijs.  

Reserveren in ons café/terras

Een plekje reserveren in ons café? Reserveer een plekje online of via tel 06 23242474

Lunch- en borrelkaart 

Voor een lekkere en bijzonder tosti moet je bij ons zijn! Tevens hebben we o.a een heerlijke borrelkaart met overheerlijke tapenades, kazen en borrelhapjes.  

Events 

Regelmatig vinden er bij ons events plaats. Van muziekoptredens tot voetbalwedstrijden op groot scherm. Bekijk ons programma >> 

cafe mansion.JPG
bottom of page