Het no-nonsens Mansion24 café is stijlvol maar tevens toegankelijk en puur.

Wekelijks vinden er diverse evenementen plaats. Van muziekoptredens tot het kijken van Formule 1 en live-voetbalwedstrijden. 

 

In de zomer is het prima vertoeven op het ruime terras.  En, je kan op dit stukje terras net iets langer genieten van de zon dan op de rest van het gezellige Leienplein.  Tijdens zonnige dagen werken we met aangepaste openingstijden op ons terras. 

Lunch-en borrelkaart 

Voor een lekkere en bijzonder tosti moet je bij ons zijn! Tevens hebben we o.a  heerlijke borrelkaart met kazen, diverse varianten olijfolie en diverse soorten worsten. Al onze produkten zijn biologisch! 

Mansion24 Café

Lunch I Dinner I Drinks 

Verse pizza's! 

Deze zomer zijn we een samenwerking aangegaan met Viva La Pizza, hét cateringsbedrijf van de beste Italiaanse pizza's uit Apeldoorn!  Dat smaakte naar meer en nadat we in leer zijn gegaan vind de pizza 's van Viva La Pizza standaard op onze kaart. Van donderdag t/m zondag kun je bij ons genieten van heerlijke verse pizza's . We brengen Italië naar het Leienplein. Tussen 5 en 9 is de keuken open! De pizza's zijn fijn van prijs. 

Reserveren in ons café/terras

Een plekje reserveren in ons café is noodzakelijk, je kunt aan de deur vragen of er plaats is of reserveer een plekje online of via tel 06 23242474

Lunch-en borrelkaart 

Voor een lekkere en bijzonder tosti moet je bij ons zijn! Tevens hebben we o.a  een heerlijke borrelkaart met overheerlijke tapenades, kazen en borrelhapjes.  

Reserveren binnen in ons café? 

Vaak hebben we nog een plekje aan de deur. Helemaal zeker zijn? Reserveer een plekje online of via tel 06 23242474

cafe mansion.JPG