Het no-nonsens Mansion24 café is stijlvol maar tevens toegankelijk en puur.

Wekelijks vinden er diverse evenementen plaats. Van muziekoptredens tot het kijken van Formule 1 en live-voetbalwedstrijden. 

 

In de zomer is het prima vertoeven op het ruime terras.  En, je kan op dit stukje terras net iets langer genieten van de zon dan op de rest van het gezellige Leienplein.  Tijdens zonnige dagen werken we met aangepaste openingstijden op ons terras. 

Lunch-en borrelkaart 

Voor een lekkere en bijzonder tosti moet je bij ons zijn! Tevens hebben we o.a  heerlijke borrelkaart met kazen, diverse varianten olijfolie en diverse soorten worsten. Al onze produkten zijn biologisch! 

Mansion24 Café

Lunch I Dinner I Drinks 

Diner 

Deze zomer zijn we een samenwerking aangegaan met Viva La Pizza, hét cateringsbedrijf van de beste Italiaanse pizza's uit Apeldoorn! Van woensdag t/m zondag kun je bij ons genieten van heerlijke verse pizza's uit de houtoven en brengen we Italië naar het Leienplein. Live-cooking op het terras! Tussen 5 en 9 is de keuken open! 

Reserveren terras? 

Een plekje reserveren op het terras? Boek een plekje online of via tel 06 23242474

Reserveren in ons café? 

Een plekje reserveren in ons café is noodzakelijk, je kunt aan de deur vragen of er plaats is of reserveer een plekje online of via tel 06 23242474

Lunch-en borrelkaart 

Voor een lekkere en bijzonder tosti moet je bij ons zijn! Tevens hebben we o.a  een heerlijke borrelkaart met overheerlijke tapenades, kazen en borrelhapjes.  

Reserveren terras?

Een plekje reserveren op het terras is niet noodzakelijk, je kunt aan de deur vragen of er plaats is of reserveer een plekje online of via tel 06 23242474

Reserveren binnen in ons café? 

Een plekje reserveren in ons café is noodzakelijk, je kunt aan de deur vragen of er plaats is of reserveer een plekje online of via tel 06 23242474

cafe mansion.JPG
Reserveringen  
Contact 

Leienplein 5 -9 

7311 EE Apeldoorn 

06- 23 24 24 74

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Wil je een besloten feest, borrel of een vergaderruimte bij Mansion24? Dat kan, ook buiten onze openingstijden.