Reserveringen  
Contact 

Leienplein 5 -9 

7311 EE Apeldoorn 

055 - 3125361 

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Wil je een besloten feest, borrel of een vergaderruimte bij Mansion24? Dat kan, ook buiten onze openingstijden.

© 2019  Mansion24 

 


Het no-nonsens Mansion24 café is stijlvol maar tevens toegankelijk en puur.

Wekelijks vinden er diverse evenementen plaats. Van muziekoptredens tot het kijken van Formule 1 en live-voetbalwedstrijden. 

 

In de zomer is het prima vertoeven op het ruime terras.  En, je kan op dit stukje terras net iets langer genieten van de zon dan op de rest van het gezellige Leienplein.  Tijdens zonnige dagen werken we met aangepaste openingstijden op ons terras. 

Lunch-en borrelkaart 

Voor een lekkere en bijzonder tosti moet je bij ons zijn! Tevens hebben we o.a  heerlijke borrelkaart met kazen, diverse varianten olijfolie en diverse soorten worsten. Al onze produkten zijn biologisch! 

Mansion24 Café

 Drinks I Bites I Lunch  


Het no-nonsens Mansion24 café is stijlvol maar tevens toegankelijk en puur.  Wekelijks vinden er diverse evenementen plaats. Van muziek-optredens tot het kijken van Formule 1 en live-voetbalwedstrijden. 

Lunch-en borrelkaart 

Voor een lekkere en bijzonder tosti moet je bij ons zijn! Tevens hebben we o.a  een heerlijke borrelkaart met overheerlijke tapenades, kazen en borrelhapjes. 

Terras 

In de zomer is het prima vertoeven op het ruime terras. En, je kunt op dit stukje terras net iets  langer genieten van de zon dan op de rest van het gezellige Leienplein! Tijdens zonnige dagen werken we met aangepaste openingstijden!

Party/Business

Studio I Workshop I Parties I Showroom

Mansion24 is ook te huur. Ben je op zoek naar een bedrijfsevent, familiefeest, verjaardag of meetingruimte? Alles is mogelijk! We hebben zelfs een bruiloft mogen laten plaatsvinden in onze zaak! 

Wij zorgen voor personeel, geluids-installaties en ontnemen je alle zorgen zodat je zorgeloos kunt genieten van je dag/avond. 

Nieuw: Onze studio 

Nieuw is onze studio in de basement. Een ideale locatie voor een presentatie, showroom, workshop of borrel.

De ruimte is geschikt tot 50 personen en voorzien van AV apparatuur.

Wil je meer informatie? Mail ons je plannen en we nemen contact met je op!